Casete luminoase Aluminiu/Dibond Volumetrie Neon/Led Panouri Promo Identitate comerciala Identitate corporativa

SERVICII

Contact : +4 0740.205.131; office@sign-expert.ro

Consultarea

Contactati-ne prin telefon sau e-mail ! pentru a va oferi o consultanta tehnica si o estimare de costuri cat si pentru a stabili o eventuala intrevedere. Scopul nostru este de a lucra in stransa colaborare cu clientii pentru a asigura o buna comunicare si actualizari regulate pe parcursul proiectului. 

Designul si conceptul

Cu ajutorul celor mai recente programe de grafica si design putem crea desene si modele adaptate la cerintele individuale ale afacerii dvs., la care se pot adapta orice idei sau modificari ce doriti a fi incluse. Pentru a va putea oferi o mai buna intelegere a modelului dvs. de reclama, putem suprapune deobicei, o imagine a acesteia pe o fotografie digitala a locatiei, astfel incat sa putem oferi o perspectiva cat mai realistica.
Productia

Daca designul reclamei dvs. a fost finalizat va vom estima un timp de productie si eventual vom fixa o data de efectuare a montajului. Sign Expert are acces la cele mai noi masini si tehnici de productie pentru a asigura un produs fiabil si durabil. Evaluarea constanta a materialelor de pe piata ne permite sa va oferim cele mai inovative solutii si eficienta costurilor.

 

Montajul

Echipa noastra va transporta noua reclama la sediul dvs. sau la respectiva locatie de montaj pastrand comunicarea cu persoana desemnata de dvs. pentru o buna corelare si acces facil astfel incat montajul sa se realizeze usor si in conditii de siguranta. De asemenea echipa noastra va ajuta la demontarea si eliminarea oricarui fel de reclama veche.
 

Servicii de intretinere

Sign Expert ofera si servicii de intretinere post garantie produselor sale, mentinand astfel un aspect de nou si o buna functionare a reclamei dvs. pe o buna perioada cat mai indelungata, oferind in acest fel o amortizare eficienta a acestei interventii.